C.S. Pro Aktiv organizeaza cursuri de gimnastica ritmica in Sectorul 5

Fetitele cu varste de 3-12 ani, care iubesc gimnastica, sunt invitate sa se inscrie la cursurile de initiere si perfectionare organizate de catre Clubul Sportiv PRO AKTIV in sectorul 5. Orarul de antrenamente este: luni- vineri de la 17:30.

Antrenamentele sunt adaptate grupelor de varsta si abilitatilor fetitelor inscrise. Exista  antrenamente la nivel recreativ, de initiere si intensiv / de performanta. Clubul Pro Aktiv ofera si cursuri de initiere si perfectionare in dans (balet).

ACS Pro Aktiv este membru al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica. Fetitele de la sectia de performanta participa la concursurile interne (campionate nationale, Cupa Romaniei, intreceri nationale) cat si la intrecerile si competitiile internationale.

Pentru inscrieri si detalii, va rugam sa ne contactati la numerele: 0770.799.359 sau 0746.366.739

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la C.S. Pro Aktiv organizeaza cursuri de gimnastica ritmica in Sectorul 5

  1. avatar FLORENTA spune:

    Unde va gasesc,ai exact, in Parcul Tineretului?

    • avatar Gabriel Cazacu spune:

      Buna ziua. Ne gasiti de luni pana vineri intre 17:00 si 18:00 si sambata si duminica intre 10:00 si 11:00 in Parcul Tineretului, intrarea din Bd. tineretului dinspre Palatul Copiilor. terenurile noastre sunt in zona Cafenelei Actorilor. Terenurile noastre sunt cele din primul rand, cele din fata casutelor cu vestiarele. Numerele de telefon ale dlui antrenor sunt 0744611610 si 0720983393

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.