Evenimente – noutati

Dance World Cup Romania 2014

Pe 15 februarie 2014 au avut loc la Palatul Copiilor din Bucuresti concursul de calificari la Dance World Cup (DWC). Concursul a constituit etapa de calificare pentru finala mondiala ce va avea loc in Portugalia. Scoala noastra de dans a obtinut doua rezultate foarte bune si anume o medalie de bronz la categoria KSPB – Copii Solo Balet in poante cu coregrafia „Gamzatti Variation from La Bayadere” si inca o medalie de br0nz la categoria KSN – Copii Solo Dans national si folclor cu coregrafia „Bublitschki”. Ambele coregrafii au obtinut punctajul necesar pentru a se califica in finala mondiala DWC ce se va desfasura in Portugalia http://dwcworld.com

Finala ESDU 2013 – Porec (Croatia)

Irina Claudia Cazacu (Club Sportiv Pro Aktiv) a participat cu coregrafia Kitri Variation din baletul Don Quixote, actul I, in finala europeana a concursului ESDU 2013 si s-a clasat pe locul 6. Le multumim tuturor sponsorilor si persoanelor care ne-au sprijinit pentru a face posibila participarea Irinei la finala din Croatia.

IP304932IP304950IP304930IP304960

Evolutia Irinei Cazacu :

Irina viseaza…

Irina, micuta balerina, viseaza sa participe la cele 2 concursuri de balet la care s-a calificat: din Croatia si Marea Britanie. Puteti sa o ajutati sa isi transforme visul in realitate? Aflati mai multe despre cum puteti sa o sprijiniti AICI

DSCF2657

Concurs Dance World Cup, 9 martie 2013, Palatul Copiilor, Bucuresti

Sambata, 9 martie 2013, la Palatul Copiilor din Bucuresti s-a desfasurat concursul DDCW siglaCW, Romanian Qualifier 2013. Clubul Sportiv Pro Aktiv a fost reprezentat de catre Irina Claudia Cazacu care a participat la categoria KSB (9-13 ani) cu coregrafia Kitri Variation din baletul Don Quixote, actul I. Evolutia Irinei a fost foarte mult apreciata de juriu, ea ocupand locul I la aceasta categorie de varsta si calificandu-se pentru finala care va avea loc la Brighton, Marea Britanie. Dorim sa o felicitam pe Irina pentru rezultatele ei si ii uram succes in continuare. Evolutia Irinei o puteti urmari aici:

Cazacu IrinaIrinaIrina Cazacu

Premiere DCW 2013

Concurs ESDU 2013logo-esdu-dance-star-world-tour
In perioada 23-24 februarie 2013 a avut loc la Palatul National Al Copiilor din Bucuresti concursul Dace Star World Tour – Dance Star Romania 2013, organizat de catre ESDU, unul dintre cele puternice concursuri de dans din Europa.
In seara zilei de 24 februarie s-au anuntat rezultatele finale iar reprezentanta Clubului Sportiv Pro Aktiv, Irina – Claudia, a castigat locul 3 la sectiunea balet clasic, calificandu-se pentru marea finala europeana ce se va tine in Croatia intre 15 si 19 mai 2013, DanceStar – World Dance Masters 2013!
Eleva noastra a participat la concurs cu coregrafia Kitri Variation, Don Quixote (Balet), Act I.
O felicitam din toata inima pentru aceasta realizare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.