Locatie si program

Cursurile de gimnastica ritmica se tin in Bucuresti, in doua sali de sport.

SALA DIN ZONA BERCENI (Piata Sudului)

Adresa: Sos. Berceni nr. 8A (langa benzinaria OMV).

 • marti intre 17.oo-18.oo
 • vineri intre 17.oo-18.oo

Localizare pe harta

SALA DIN ZONA SOS. KISELEFF (Arcul de Triumf)

Adresa: str. Primo Nebiolo nr.1 (vis-a-vis de stadionul de atletism „Iolanda Balaș Sőtér”)

Program antrenament grupa de initiere

 • sambata intre 17.00-18.00
 • duminica intre 13.00-14.00

Localizare pe harta

Pentru detalii va rugam sa apelati la numarul de telefon 0770.799.359

Cursurile noastre sunt conduse de catre Irina Cazacu, o tanara antrenoare cu un viitor stralucitor inainte. De mica a facut eforturi pentru a se afirma in lumea gimnasticii ritmice si a reusit sa se faca remarcata gratie exercitiilor originale, captivante pe care le compune pentru sportive. Datorita unei pregatiri temeinice si in dans si balet clasic, ea a inceput sa isi conceapa propriile exercitii de concurs, care au atras admiratia arbitrilor. Irina este o fire rabdatoare, copilaroasa, dar serioasa si sarguincioasa, astfel ca gimnastele se ataseaza iremediabil de ea inca de la primele cursuri. In plus, ea reuseste sa imbine activitatea de antrenorat cu cea de studenta in cadrul facultatii de cibernetica si sa demonstreze faptul ca sportul si educatia merg mana in mana.
Astfel, timp de 5 ani de zile ea a obtinut clasari intre cele mai bune 6 sportive ale tarii si s-a calificat in Cupa Romaniei, competitia elitelor din tara la gimnastica ritmica.

Pentru inscrierile la cursurile de gimnastica ritmica sau pentru detalii va rugam sa sunati la 0770.799.359

 

40 de răspunsuri la Locatie si program

 1. avatar BOBOSILA ELENA spune:

  AM O FETITA DE 6ANI SI DORESC SA O INSCRIU LA ACESTE CURSURI,CUM PROCEDEZ?MULTUMESC!

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Cursurile se tin in sala de sport a Scolii 115, situata pe Cal. 13 Septembrie la nr. 177.
   Zilele de antrenament sunt luni, miercuri si vineri, incepand cu ora 18:00. Ca sa va inscrieti la cursuri trebuie sa veniti la sala de antrenament.

 2. avatar Elena spune:

  Buna seara :). Am 13 ani si jumatate, 1.57 inaltime si 55 kg(plinuta decat la picioare). As dori sa stiu daca pot sa fac cursuri de gimnastica ritmica la dumneavoastra,si cand. Am mai fost la o sedinta de gimnastica ritmica dar nu am putut continua deoarece fac dansuri de mica de la 7 ani(nu de performanta) si terminam cursurile de gimnastica atunci cand incepeau cele de dansuri.

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Va recomandam gimnastica aerobica pentru aceasta varsta. Gimnastica ritmica este mai dificila pentru dvs.

 3. avatar Suhai Irina spune:

  Buna ziua,

  care este costul pt cursul de initiere?

  Multumesc.

 4. avatar Otilia-Bucuresti spune:

  Exista conditii de inaltime/greutate pt a frecventa cursurile? Fetita mea are 10 ani si 7 luni si 1.39 inaltime/40 kg. POate veni la cursuri? La ce ora sunt pt incepatori si in ce locatie?

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Nu exista restrictii de greutate / inaltime ci doar sa fie sanatoasa si apta pentru sport (va trebui sa aduceti la prima ora de antrenament o adeverinta medicala din care sa rezulte ca fetita dvs. este clinic sanatoasa si apta pentru practicarea sportului – gimnastica ritmica). Adeverinta medicala se poate obtine de la medicul de familie, de la medicul de medicina sportiva, etc. Cursurile pentru fetitele incepatoare se tine luni, miercuri si vineri, de la 17:00 la 18:00 in fiecare dintre aceste zile. Pachetul de antrenament presupune 3 sedinte saptamanale a cate o ora (pentru incepatori). Pentru alte detalii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati telefonic (0746-366.739)

 5. avatar Eremia Roxana spune:

  Buna ziua,

  as dori sa stiu care este varsta minima pentru inscrierea la cursurile de gimnastica ritmica. Multumesc

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Buna ziua. Varsta minima pentru inscrierea la gimnastica ritmica este de 3-4 ani. Ceea ce conteaza cel mai mult nu este varsta, aceasta fiind un factor orientativ. Cel mai mult conteaza ca fetita sa doreasca si sa poata sustine, la varsta inscrierii, reprize de antrenament de catre 20-25 minute (exista pauze intre reprizele de antrenament). Sunt fetite care incep gimnastica la varste de 2 ani si 8 luni sau 3 ani. Antrenamentele sunt individualizate pentru copiii incepatori, in functie de varsta, abilitati si capacitate la efort.

 6. avatar Catalina Patru spune:

  Buna ziua,

  As sori sa stiu daca aveti cursuri si in week-end.
  Va multumesc

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Pentru moment avem doar cursuri in timpul saptamanii: marti si joi de la 18:30 la 19:30 iar luni si miercuri de la 18:00 la 19:00
   In general in zilele de vineri si mai ales sambata si duminica sunt programate competitiile si intrecerile intre cluburi. De aceea ar fi neplacut sa intrerupem procesul de antrenament de fiecare data cand am participa la o competitie.
   Orele de antrenament au fost alese mai tarziu tocmai pentru a permite parintilor / bunicilor sa le insoteasca pe fetite la antrenamente.

 7. avatar vali spune:

  am o fetita de 4 ani si miar place so inscriu cit costa o sedinta multumesc

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Buna ziua. Va multumim pentru interesul acordat cursurilor noastre sportive. Avem grupe in care sunt deja inscrisi copii cu varste de 3, 4 si 5 ani. Pentru detalii va rugam frumos sa ne contactati telefonic sau sa ne indicati dvs. un numar de telefon la care sa va putem apela.

 8. avatar Ana Elena spune:

  Buna ziua,
  As dori sa stiu unde in zona Rahova/Salaj aveti a 2 a sala de curs pentru ca ar fi mai aproape de zona in care stam.

  Multumesc,
  O zi buna.
  Elena ANA

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Buna ziua. Va multumim pentru interesul acordat cursurilor noastre sportive. Repartizarea copiilor pe grupe se face in functie de varsta, abilitati si gradul pregatire anterioara (incepatori, avansati, performanta sau antrenamente de intretinere, la nivel recreativ). Pentru detalii va rugam frumos sa ne contactati telefonic (0746366739) sau sa ne indicati dvs. un numar de telefon la care sa va putem apela.

 9. avatar anastasia spune:

  cum pot da de scoala asta?

 10. avatar liliana spune:

  fata mea are 10 ani si chiar vrea sa faca gimnastica ritmica dar cum putem so aducem la bucuresti daca noi stam la peris si cat va costa

 11. avatar Ana spune:

  Bună ziua am 12 ani fac gimnastică ritmică am 38 de Kg înălțime 1 48 și as vrea să știu dacă as putea continua cu acest sport. Mulțumesc!

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Buna seara. Bine-inteles ca puteti continua practicarea gimnasticii ritmice. Pentru detalii va rugam frumos sa ne contactati la numarul de telefon 0746-366.739 sau sa ne comunicati numarul dvs. de telefon.

 12. avatar Andreea spune:

  as vrea sami inscriu fetita are 9 ani si a facut 3 luni de gimnastica la dinamo pot so inscriu??

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Buna ziua. Puteti sa va inscrieti fetita la noi la cursuri. Puteti alege una dintre cele doua locatii si unul dintre cele doua programe disponibile (in functie de locatie). gasiti detalii la: http://www.pro-aktiv.ro/gimnastica-ritmica/locatie-si-program/
   Incepand cu luna februarie 2016 este posibil sa mai formam inca o grupa, care va avea antrenamentele marti si joi incepand cu ora 18:00 la scoala 127 (cea din zona Rahova). Pentru orice alt detalii va rugam sa ne contactati telefonic la numerele 0746366739 sau 0770799360

 13. avatar elena spune:

  Buna ziua, as vrea sa aflu daca se pot inscrie si copii de 16 ani

 14. avatar S. Mitrea spune:

  Buna ziua. Fata mea are 10 ani si se antreneaza de 4 ori pe saptamana (gimnastica ritmica) + 1 data balet.
  In vacanta de vara vom veni in Bucuresti pt ca. 1 luna. Exista posibilitatea de a se antrena la clubul dumneavoastra?
  Va multumesc.

 15. avatar anca spune:

  Buna ziua! Fetita mea de 12 ani si-ar dori sa faca gimnastica. Nu stim ce i s-ar potrivi! Locuim in Vitan. Ce locatie ne-ar fi mai aproape?! Cand sa o aducem sa vada daca ii place?
  Multumesc. Tel.0722439565. Daca aveti program si pt.vara ar fi super!

 16. avatar robyn spune:

  Predați adulți?

 17. avatar Dori spune:

  Buna ziua.
  Am o fetita de 11 ani care face dans modern.
  As vrea sa faca paralel si gimnastica (nu de performantaci pentru deschidere si mobilitate) ca sa o ajute la acest dans.
  Vreau sa stiu daca se mai fac cursurile de gimnastica la scoala nr 127 si in ce zile.
  Va multumesc !

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Cursurile de gimnastica se tin la Scoala Gimnaziala nr. 127 in zilele de luni si miercuri incepand cu ora 17.45

 18. avatar andrei spune:

  Buna ziua.
  Se mai tin cursurile in scoala nr 127? multumesc

 19. avatar Cosma Alina spune:

  Buna ziua! Ma numesc Alina Cosma si stau in Clinceni. Am 2 fetițe de 6 si 5 ani pe care as dori sa le obisnuiesc cu noțiunea de miscare de placere. Cea mare a facut un pic de balet dar s-a simțit marginalizată deoarece la început erau 10 în grupa si apoi 24. Pot veni simultan cu ele? Care este tariful si frecventa săptămânală? Mulțumiri!

 20. avatar MIHAELA STANESCU spune:

  Buna seara! Se mai organizează cursuri de gimnastică, dansuri, aerobic? Ma intereseaza pentru 2 gemene de 5 ani. Mulțumesc anticipat! Mihaela Stanescu 0730 206 825

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.