Informatii inscrieri la sectia de gimnastica ritmica

Noua grupă, noi orizonturi

ACS Pro Aktiv își extinde căutarea pentru noi fetițe ce doresc să se alăture echipei, în drumul către performanță. Aventura debutează la vârstele de 4-7 ani cel mai devreme sau chiar la 8-10 ani, în cadrul grupele de inițiere, ce au scop recreativ. Aici micuțele vor lua contact cu primele elemente și acrobații din gimnastica ritmică, vor învăța mânuiri de bază la cele 5 obiecte specifice (coarda, cerc, minge, măciuci panglică) și își vor contura latura artistică prin mișcări de dans și de balet. Toate acestea vor fi prezentate sub forma unor jocuri captivante, întreceri pline de energie sau activități ritmate de muzică.

Astfel, în timpul sesiunilor de antrenament, micuțele vor dobândi calități fizice precum flexibilitatea, grația, eleganța, forța, mobilitatea, echilibrul, coordonarea sau valori morale ca disciplina, ambiția, perseverența, seriozitatea, respectul, responsabilitatea spiritul de echipă și de fair-play. Dezvoltarea fizică armonioasă va fi completată de un mediu stimulativ și de susținerea unei echipe de antrenoare dedicate și îngrijitoare, creând un mediu propice pentru atingerea succesului.

Pe măsură ce progresul micuțelor va fi observat și apreciat de către antrenoare, veți fi informați cu privire la posibilitatea de a trece către grupa de avansați, ce implică un efort intensiv, pentru a continua și aprofunda experiența lor în gimnastica ritmică. De asemenea, părinții vor avea oportunitatea de a fi implicați și vor asista la evoluția sportivelor, putând urmări postările noastre de pe social media sau chiar susține live copiii la spectacole, serbări sau evenimente. Ulterior, gimnatele vor avea șansa să pășească pe scena competițională, debutând la campionate și concursuri oficiale, internaționale și naționale, susținute de Federația Română de Gimnastică Ritmică.

Magia se intamplă la noi! Înscrie-ți copilul la cursurile de gimnastică ritmică. Vei beneficia de un program accesibil, perfect pentru weekend sau după școală, precum și de multiple locații, aproape chiar de casa ta.

Locații și program:

Fă cunoștință cu sportivele noastre și antrenoarele! Află mai multe despre lectiile pe care le oferim și performanțele pe care le-am atins.

Social Media:

Așteptăm cu drag să îți cunoaștem viitoarea steluță:

Date de contact:

#berceni #piatasudului #arculdetriumf #kiseleff #sector4 #sector1 #sector5 #gimnastica #gimnasticaritmica #gimnasticabucuresti #gimnasticacopii #grupainitiere #cursurigimnastica #cursurirecreative #cursuriperformanta #antrenamentecopii #flexibilitate #mobilitate #forta #acrobatic #acrodance #dans #balet #concursuri #competitii #spectacole