Fotbal

 Scoala de fotbal PRO AKTIV organizeaza cursuri de initiere si perfectionare in fotbal.

Cursurile de initiere sunt recomandate oricarui copil care isi doreste sa patrunda in tainele fotbalului. Antrenamentele se fac intr-un mod dozat si individualizat pentru fiecare participant iar placerea este garantata. Fiecare antrenament are o durata adaptata varstei si capacitatii de efort a copiilor.

Cursurile de perfectionare sunt destinate copiilor cu experienta deja dobandita in practicarea fotbalului. Sunt primiti cu placere si sportivi care sunt legitimati deja la alte cubluri si care isi doresc sa faca antrenamente suplimentare private sau care doresc sa repete anumite scheme si tactici.

Pentru fiecare tip de curs copiii vor avea alocati antrenori cu experienta relevanta pentru categoria respectiva de varsta si gradul de perfectionare. Scoala de fotbal Pro Aktiv isi desfasoara cursurile in mai multe zile din saptamana, inclusiv in weekend (are cursuri dimineata si sambata si duminica!) oferind flexibilitate in program in asa fel incat cursantii sa poata opta pentru acele zile si acele ore in care pot ajunge la terenul de antrenament.

Pentru detalii legate de scoala de fotbal va rugam sa sunati la numerele de telefon  0761.038.188