Locatie si program

Cursurile de initiere si perfectionare in fotbal (pentru copiii de peste 3 ani) organizate de catre Clubul Sportiv PRO AKTIV se desfasoara pe un teren cu gazon sintetic aflat in aer liber, in zona Parcul Tineretului – Sincai. Scoala de fotbal PRO AKTIV va ofera un program flexibil in asa fel incat cursantii sa poata alege zilele in care pot ajunge la antrenamente. Lectiile de fotbal de tin in timpul saptamanii dupa amiaza la ore foarte convenabile si in weeked dimineata (sambata, duminica)!

Pentru detalii va rugam sa sunati la 0761.038.188 sau sa vizitati pagina noastra web http://www.pro-aktiv.ro/contact/

18 răspunsuri la Locatie si program

 1. avatar Cătălina Gardescu spune:

  Buna ziua, am un baietel de 6 ani si 3 luni si as vrea sa îl înscriu pentru fotbal. Cum pot proceda si care sunt prețurile?
  El face luni înot. Am putea veni doar joi si sâmbăta – când nu suntem plecați.
  Se poate așa?
  Multumesc
  Catalina Gardescu
  0721301345

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Buna ziua
   Pachetele de antrenament sunt de cate 3 sedinte saptamanale. Puteti alege zilele convenabile de antrenament din programul urmator: luni, joi, vineri de la 17:00 la 18:00 (plus, optional, cate o ora de pregatire fizica suplimentara de la 16:00 la 17:00) sau sambata si duminica de la 10:00 la 11:00 (plus, optional, cate o ora de pregatire fizica suplimentara de la 9:00 la 10:00). Pentru si mai multe detalii va rugam sa-l contactati telefonic pe dl. antrenor Marian Sultana la unul dintre numerele de telefon 0744.611.610 sau 0720.983.393

 2. avatar ivana nedeljkovic spune:

  Hello,

  Today in the park we got your flyer related to the football for children. Our son is 5 years old and very interested in the training. How it works, when can we come and sign him in? Is it too late for this season?

  Thank you
  Best Regards

 3. avatar dreghiciu florin spune:

  buna ziua! as dori sa stiu daca mai santeti interesat de un instructor de fotbal pentru copii ,am 22 de ani sant fost jucator de fotbal al fc sportul studentesc,locuiesc in bucuresti,sant absolvent al universitatii spiru haret in specialitatea fotbal,am licenta pentru profesor de sport si instructor de fotbal pentru copii 5- 14 ani iar din primavara 2014 si licenta de antrenor de fotbal.va multumesc!

 4. avatar Tinculescu Cristina spune:

  pe perioada frigului aveti teren acoperit sau undeva in sala?

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Da, pe perioada rece (15 oct – 30 martie) avem la dispozitie doua terenuri acoperite si incalzite (in zilele cand temperatura scade sub 15 grade Celsius). Terenurile sunt situate in zonele Cutitul de Argint si respectiv in Metalurgiei.

 5. avatar Laura Dumitru spune:

  Buna ziua! Unde anume la Tineretului? Daca puteti sa imi dati un punct de reper mai exact. Va multumesc

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Ne gasiti chiar in Parcul Tineretului, intrarea dinspre Palatul National al Copiilor. Intrati si mergeti pe alee catre Cafeneaua Actorilor. La un moment dat ajungeti la niste vestiare (niste containere paralele cu aleea). Terenurile unde ne desfasuram noi activitatea sunt cele din imediata vecinatate a vestiarelor.

 6. avatar Vlad Barbu spune:

  Nu există mai multe grupe, în funcţie de vârsta copiilor? Adică, băieţii de 5 ani se antrenează împreună cu cei de 12? Ce alternativă de program există pentru şcolarii de clasa a şasea, de exemplu, care au cursuri între 12 (sau 13) şi 18? Mulţumesc!

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Buna ziua. Pentru detalii despre grupele de fotbal va rugam sa il sunati pe dl antrenor la numarul 0765649450

 7. avatar Oana spune:

  Buna ziua, avem un baietel de 7 ani si ne-am gandit sal dam la fotbal; cat costa si de cate ori pe saptamana sunt antrenamente? (ma intereseaza la Tineretului).

  Multumesc

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Buna ziua. Pentru detalii despre grupele de fotbal va rugam sa il sunati pe dl antrenor la numarul 0765649450

 8. avatar Florin spune:

  Se fac antrenamente si cu copii de 16 ani ???

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   In acest moment avem grupe de copii cu varste pana la 12 ani. Puteti veni sa vedeti daca fetei dumneavoastra ii place la noi.

 9. avatar Prala Mariana spune:

  Buna seara! Am un baietel de 5 ani jumate care-si doreste sa joace fotbal. Puteti, va rog frumos, sa-mi spuneti daca il puteti primi, ce program de antrenament ar fi si unde se tin ? Si care ar fi tariful lunar? Multumesc!

 10. avatar Popa Ionut spune:

  Buna ziua ! Copii de 14 ani antrenati

 11. avatar Denis spune:

  Pentru un copil de 12 ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.