Cariere

Ne propunem o continua dezvoltare a Clubului Sportiv PRO AKTIV, atat ca numar de sectii sportive cat si ca locatii de antrenament. Pentru a sustine acest proces continuu de extindere avem nevoie de personal calificat si motivat, care sa ni se alature. In principal cautam colaboratori voluntari pentru posturile de antrenori si instructori dar si de fundraiseri. Daca doriti sa colaborati cu clubul nostru sportiv atunci va rugam sa ne trimiteti un CV prin email la adresa:  contact (a) csproaktiv (.) ro

In aceasta perioada cautam antrenori / instructori de gimnastica ritmica pentru a sustine atat cursuri de initiere cat si pe cele de perfectionare. Practicarea anterioara a gimnasticii ritmice la nivel de performanta nu este o cerinta obligatorie insa constituie un avantaj major. De asemenea poate constitui un avantaj situatia in care ati urmat studii de specialitate la disciplina gimnastica ritmica intr-o institutie de invatamant superior sau intr-o scoala de profil (Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor / Scoala Nationala de Antrenori, etc) sau daca sunteti arbitru in gimnastica ritmica (cu brevet / carnet valabil la zi).

De asemenea cautam antrenori / instructori de fotbal cu experienta in procesul de initiere. Dorim sa ne extindem in mai multe zone din Bucuresti si dorim sa colaboram cu antrenori specializati in lucrul cu copii de 4-12 ani. Cautam in special persoane motivate, capabile sa formeze grupe de copii si care sa stie cum sa lucreze cu copiii mici, de la grupele de initiere.

Modalitatea de colaborare este voluntariatul.

4 răspunsuri la Cariere

 1. avatar Marius Chereches spune:

  Aveti locuri libere pentru antrenori de fotbal in Iasi?

 2. avatar Alina spune:

  Buna ziua ! Ma intereseaza antrenor de gimnastica ritmica ! Singura sunt antrenoare de gimnastica si fitness pentru copii ! Am studii superioare Rominesti! Sunt Candidat Maestru in Sport in Gimnastica Ritmica !

  • avatar Gabriel Cazacu spune:

   Buna ziua. Va rugam frumos sa ne contactati la numarul 0770.799.359 sau sa ne lasati numarul dvs. de telefon. Suntem interesati sa discutam despre o posibila colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.