Concursul „Memorial Ileana Sima”

Astazi a avut loc invitatiea VI a editie a “Memorialului Ileana Sima”,concurs ce a avut drept scop promovarea tinerelor talente din sportul de performanta si cresterea motivatiei in randul copiilor pentru practicarea activitatilor sportive. “Memorialul Ileana Sima” este un eveniment organizat de studentii din anul I ai universitatii, fiind o competitie inscrisa oficial in calendarul competitional national de gimnastica.

La concursul care a avut loc la sediul UNEFS au participat peste 70 de copii de la sapte cluburi de gimnastica ritmica si aerobica.

La aceasta competitie au participat si micil13e noastre gimnaste, executand fiecare cate un exercitiu fara obiect, aceasta fiind prima competitie la care au luat parte. Au evoluat pentru prima data pe un covor de concurs si in fata unui public numeros. Fiecare dintre ele s-a straduit sa evouleze cat mai bine si sa sa impresioneze juriul prin executarea cat mai corecta a exercitiilor. Dorim sa le felicitam din tot sufletul pentru curajul si ambitia lor!

Fotografii de la eveniment puteti gasi AICI.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Concursul „Memorial Ileana Sima”

  1. avatar Spircaciu vali spune:

    Buna seara am o fetita de 6 ani si as vrea so înscriu la gimnastica cum se procedează si cit costa cursurile multumesc

    • avatar Gabriel Cazacu spune:

      Buna ziua. Va rugam frumos sa ne indicati un numar de telefon pentru contact sau sa ne contactati dvs. la numarul 0746 366.739.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.